Beschermd wonen WLZ

Greenleaf Zorg biedt beschermd wonen voor jongeren en volwassenen vanaf 16 jaar, die leven met een verstandelijke beperking, autisme of een psychische uitdaging. Bij Greenleaf Zorg creëren we een veilige en ondersteunende omgeving waarin individuen kunnen bloeien en hun potentieel kunnen ontdekken. Stap binnen en laat ons samen bouwen aan een toekomst vol mogelijkheden.

Bij Greenleaf Zorg begrijpen we dat privacy en comfort belangrijk zijn. Onze bewoners hebben allemaal een eigen kamer waar ze zich terug kunnen trekken en tot rust kunnen komen. De gezamenlijke ruimtes, zoals de keuken, badkamer en wc, worden gedeeld met medebewoners. Dit bevordert sociale interactie en biedt de mogelijkheid om contact te leggen met anderen in een vertrouwde omgeving.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom is er 24 uur per dag begeleiding aanwezig in onze zorginstelling. Onze toegewijde professionals zorgen voor continue ondersteuning en staan klaar om bewoners te begeleiden bij hun dagelijkse activiteiten, persoonlijke verzorging en sociale interacties. Ze bieden een luisterend oor, stimuleren persoonlijke groei en creëren een sfeer van vertrouwen en respect.

Bij Greenleaf Zorg geloven we in het belang van structuur. Onze kleinschalige teams zorgen voor een vaste dagelijkse routine, waardoor bewoners weten wat ze kunnen verwachten en zich veilig voelen. We bieden individuele begeleiding en ondersteuning op maat, gericht op het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn voor zelfstandigheid en een betekenisvol leven. We streven naar het vergroten van zelfredzaamheid en het bevorderen van persoonlijke groei.

Onze zorginstelling bevordert ook sociale interactie en gemeenschapszin. We organiseren regelmatig activiteiten en evenementen waar bewoners aan kunnen deelnemen. Hierdoor kunnen ze nieuwe vriendschappen opbouwen en zich verbonden voelen met anderen in een stimulerende omgeving. Daarnaast werken we samen met lokale instanties en organisaties om bewoners toegang te geven tot diverse activiteiten en mogelijkheden buiten onze zorginstelling.

Ontdek vandaag nog hoe Greenleaf Zorg een warm en veilig thuis kan bieden aan jou of je dierbare. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze beschermd wonen diensten en om te ontdekken hoe wij kunnen bijdragen aan een betere kwaliteit van leven. Samen bouwen we aan een omgeving waarin structuur, veiligheid en persoonlijke groei centraal staan.

HKZ Kleine organisaties

Greenleaf Zorg –
Waar zorg en begeleiding samenkomen voor een beter leven.

Exclusiecriteria

(Wanneer kan iemand niet bij Greenleaf Zorg komen wonen?)

  • Zware verslavingsproblematiek:
    Het is niet mogelijk vanuit Greenleaf Zorg om een adequaat aanbod te verzorgen als verslaving het dagelijkse basale functioneren in de weg staat.
  • Therapieontrouw:
    Dit wil zeggen dat iemand niet meewerkt aan de begeleiding, noodzakelijke behandeling, therapie of eventuele medicatie-inname.

Aanmelden via onderstaand formulier 

Contactgegevens van de ontvanger van zorg:

Contactgegevens aanvragen van zorg: (mits anders dan hierboven vermeld)

Extra informatie

Greenleaf Zorg biedt ondersteuning op het gebied van wonen, werk, sociale contacten, persoonlijke verzorging, geestelijk en lichamelijk welzijn, financiën en administratie.