AMBULANTE BEGELEIDING

Bij Greenleaf Zorg bieden we uitgebreide ambulante begeleiding op alle levensgebieden. Ons ervaren team van zorgprofessionals heeft expertise in het werken met cliënten met een autisme spectrum, verstandelijke beperking en/of een forensische titel. We begrijpen dat elk individu unieke uitdagingen en behoeften heeft, daarom ontwikkelen we zorgplannen die specifiek zijn afgestemd op de persoonlijke doelen en wensen van elke cliënt.

Onze aanpak

Bij Greenleaf Zorg geloven we in een holistische benadering van zorg. We werken nauw samen met onze cliënten om hun individuele behoeften en doelen te begrijpen en ontwikkelen een zorgplan dat op maat is gemaakt voor hun specifieke situatie. Ons team van zorgprofessionals biedt niet alleen praktische ondersteuning, maar ook emotionele begeleiding en een luisterend oor. We streven ernaar om een vertrouwensband op te bouwen met onze cliënten, zodat ze zich veilig en begrepen voelen tijdens hun zorgtraject.

Bij Greenleaf Zorg bieden we uitgebreide ambulante begeleiding op alle levensgebieden. Ons ervaren team van zorgprofessionals heeft expertise in het werken met cliënten met een autisme spectrum, verstandelijke beperking. We begrijpen dat elk individu unieke uitdagingen en behoeften heeft, daarom ontwikkelen we zorgplannen die specifiek zijn afgestemd op de persoonlijke doelen en wensen van elke cliënt.

Onze begeleiding richt zich op verschillende aspecten van het dagelijks leven, waaronder persoonlijke verzorging, wonen, financiën, sociaal welzijn en het ontwikkelen van vaardigheden voor zelfstandigheid. We streven ernaar om onze cliënten te empoweren, zodat ze hun potentieel kunnen benutten en een volwaardig leven kunnen leiden binnen de mogelijkheden die ze hebben.

HKZ Kleine organisaties
Greenleaf Zorg biedt ondersteuning op het gebied van wonen, werk, sociale contacten, persoonlijke verzorging, geestelijk en lichamelijk welzijn, financiën en administratie.

Aanmelden via onderstaand formulier 

Contactgegevens van de ontvanger van zorg:

Contactgegevens aanvragen van zorg: (mits anders dan hierboven vermeld)

Extra informatie