Opvang Greenleaf Zorg voor moeder en kind.

Het moeder kind huis Greenleaf Zorg biedt een veilige woonomgeving voor jou en je kind. We nemen de opvoeding van je kind niet over, maar zijn er om jou te helpen om je kind te geven wat het nodig heeft: een veilige omgeving, een gezonde structuur en een gezonde opvoeding.

Opvang voor moeder en kind.

Soms wil je als moeder het beste aan je kind geven, maar kun je dit niet zonder hulp. Dan kan een verblijf in de moeder en kind opvang een oplossing zijn. Hier leer je hoe je je kind de opvoeding, veiligheid en structuur kunt bieden die het nodig heeft. Tegelijkertijd krijg je begeleiding bij je eigen ontwikkeling. Daarnaast bieden we, in samenwerking met interne collega organisaties, ook behandeling voor zowel moeder als kind.

Voor wie? 

Onze moederopvang is een 24-uurs voorziening, bedoeld voor aanstaande moeders en moeders met kind(eren), vanaf 18 jaar uit de regio Westelijke mijnstreek.

Ben je als zwangere of moeder met kind(eren) in de problemen of zelfs op straat terecht gekomen? Onze moederopvang biedt een tijdelijk verblijf aan als je om wat voor reden dan ook (tijdelijk) geen eigen woonruimte hebt, maar je leven wel weer op de rit wilt krijgen.

Wij beiden een veilige omgeving, een gezonde structuur en een gezonde opvoeding.

Hier bieden wij begeleiding bij:

  • dagbesteding
  • hechtingsproblemen,
  • ontwikkelingsproblemen van het kind
  • omgangsregelingen
  • crisisinterventie
  • versterken van sociaal netwerk van de moeder

Door middel van persoonlijke gesprekken en groepstrainingen ontvang je begeleiding voor je eigen groei en herstel.

Aanmelden via onderstaand formulier 

Contactgegevens van de ontvanger van zorg:

Contactgegevens aanvragen van zorg: (mits anders dan hierboven vermeld)

Extra informatie